Weerbaarheidstraining volwassenen

Margreet van Bladel

Heb je moeite met je sociale weerbaarheid, zowel verbaal als non-verbaal? En zou je hier graag een training voor volgen? Social Dog biedt weerbaarheidstrainingen voor volwassenen met als unieke troef: coaching met honden. Social Dog is gespecialiseerd in het geven van trainingen aan mensen met beperkte sociale vaardigheden. De weerbaarheidstraining voor volwassenen wordt gegeven met behulp van 2 psychosociale honden en een topcoach. Denk aan jezelf en geef niet op, maar maak je jezelf weerbaar en verbeter jezelf. Schrijf je daarom vandaag nog in voor een weerbaarheidstraining voor volwassenen. Het is nooit te laat om aan jezelf te werken.

De werkwijze

De weerbaarheidstraining voor volwassenen wordt gegeven door Margreet van Bladen en hulphonden Louie en Pluk. Met de honden geeft Margreet trainingen op het gebied van weerbaarheid, sociale vaardigheden en communicatie. Tijdens de weerbaarheidstraining gaan we werken aan jouw weerbaarheid volgens de TOPDOG-methode. De TOPDOG-methodiek is de trainingsstijl van Social Dog. Bij deze methode staat de hulpverlening door de honden helemaal centraal. Honden kunnen veel betekenen voor mensen:

Social Dog

Louie en Pluk kunnen ook prima overweg met gedragsproblemen of psychopathologie en ze kunnen perfect met iedereen samenwerken. Werken met honden tijdens een weerbaarheidstraining voor volwassenen waarin jij aan jezelf werkt, heeft als voordeel dat zij nooit teleurgesteld in jou zullen zijn. Ze zullen altijd blij zijn met aandacht, jou waarderen zoals je bent en je helpen een betere versie van jezelf te worden.

Contact opnemen

Wilt je graag kennis maken met ons, omdat jij of iemand uit je directe omgeving moeite heeft met sociale weerbaarheid of andere sociale vaardigheden? Dan kun je direct contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen of te mailen voor een afspraak. Meld je aan voor de weerbaarheidstraining voor volwassenen en werk aan je doelen met behulp van getrainde honden.

Heb je een vraag over onze werkwijze, over de honden of een vraag op een heel ander gebied? Stel je vraag dan gerust. Social Dog beantwoordt je vraag graag! Voor meer informatie over coachen met honden kun je ook direct het gratis e-book “Coaching met honden” hier downloaden.

Contact opnemen