Weerbaarheidstraining Zutphen

Weerbaarheidstraining zutphen

Weerbaarheidstraining in Zutphen

Social Dog is gespecialiseerd in het geven van trainingen aan mensen met beperkte sociale vaardigheden, voor zowel kinderen als volwassenen. De weerbaarheidstraining in Zutphen wordt met behulp van honden en een topcoach gegeven. Heb jij of heeft jouw kind moeite met sociale weerbaarheid? Geef niet op, maak jezelf weerbaar en meld je vandaag nog aan bij Social Dog.

Onze trainingsmethode

De TOPDOG methodiek is de trainingsstijl van Social Dog. Ik heb mijzelf laten opleiden tot een TOPDOG trainer en ik gebruik deze methode bij alle trainingen, ook bij de weerbaarheidstraining in Zutphen. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Honden kunnen veel betekenen voor mensen: honden verhogen je zelfvertrouwen, honden verminderen angst en terughoudendheid, ze verminderen boosheid door hun vrolijke en speelse gedrag en ze houden je een spiegel voor zodat je kan zien hoe je communiceert.

Margreet van Bladel, Pluk en Louie

Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn passie voor dieren en mijn liefde voor de hulpverlening. Mijn honden Louie en Pluk helpen mij ontzettend goed bij het geven van de weerbaarheidstraining in Zutphen. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen. Ook kunnen de honden prima overweg met gedragsproblemen of psychopathologie.

Afspraak maken ons

Wil je graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met weerbaarheid of sociale vaardigheden? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een weerbaarheidstraining in Zutphen.