TOP DOG Training

Communiceren is een groot onderdeel van het menselijk leven, als je niet goed communiceert wordt je daarop Weerbaarheidstraining Arnhemafgerekend. Daarom heb ik, Margreet van Bladel, de organisatie Social Dog opgericht. Om trainingen te geven aan mensen met beperkte communicatieve vaardigheden, voor zowel kinderen als volwassenen. De TOP DOG training zal daarbij de beste methode zijn. Social Dog is ook gericht op het verbeteren van weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Over Social Dog

Door mijn grote liefde voor dieren en mijn passie voor de hulpverlening heb ik de organisatie, Social Dog opgericht. Hiervoor heb de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan en daarna wat jaren werkervaring als maatschappelijk werker opgebouwd bij de Defensie.

Met mijn honden Pluk en Louie geef ik de trainingen. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen. Zij helpen mij onder andere ontzettend goed bij het geven van de TOP DOG training.

Samenwerken met honden

Weerbaarheidstraining Arnhem

De TOP DOG training is de methode die Social Dog gebruikt bij alle trainingen. In 2007 won TOP DOG de landelijke methodiek-innovatieprijs in de Geestelijke Gezondheidszorg. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Dit is wat honden bij mensen kunnen doen:

Kennis maken met Social Dog?

Wil je graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met weerbaarheid of sociale vaardigheden? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een TOP DOG training.

Contact opnemen