Sociale vaardigheidstraining Amersfoort

Als je niet sociaal sterk bent kan dit soms heel vervelend zijn. Van plan om daar iets aan te veranderen? Margreet van BladelVolg dan bij Social Dog de sociale vaardigheidstraining in Amersfoort. Social Dog is gespecialiseerd in het geven van trainingen aan mensen met beperkte sociale vaardigheden, voor zowel kinderen als volwassenen. En ik ben ook gericht op het verbeteren van weerbaarheid en communicatie.

Over Social Dog

Door mijn grote liefde voor dieren en mijn passie voor de hulpverlening heb ik de organisatie, Social Dog opgericht. Hiervoor heb de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan en daarna wat jaren werkervaring als maatschappelijk werker opgebouwd bij de Defensie.

Met mijn honden Pluk en Louie geef ik de trainingen. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen. Zij helpen mij onder andere ontzettend goed bij het geven van de sociale vaardigheidstraining in Amersfoort.

Trainingsstijl van Social Dog

Social Dog

De TOPDOG methodiek is de trainingsstijl van Social Dog. TOPDOG wordt ook gebruikt bij de sociale vaardigheidstraining in Amersfoort. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen:

Aanmelden voor een training

Wil je graag deelnemen aan een sociale vaardigheidstraining in Amersfoort? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan.

Contact opnemen