sociale vaardigheden verbeteren

Margreet van Bladel

Wil je jouw sociale vaardigheden verbeteren? Vind je het bijvoorbeeld lastig om in gesprek te zijn met mensen of voel je je snel ongemakkelijk? Als jouw onzekerheid je belemmert in het dagelijks leven is het belangrijk om actie te ondernemen. Een training volgen voor het verbeteren van sociale vaardigheden is hier een voorbeeld van. Bij Social Dog ben je hiervoor aan het juiste adres. Ik, Margreet van Bladel, heb Social Dog opgezet met als doel om mensen te helpen met het ontwikkelen van sociale vaardigheden, communicatie en weerbaarheid. Tijdens de trainingen zet ik mijn twee honden, Louie en Pluk, in. Dit biedt een enorme steun. Social Dog is ontstaan vanuit mijn passie voor dieren én dienstverlening. Ik kan zowel volwassenen als kinderen helpen met het verbeteren van sociale vaardigheden. De trainingen die ik aanbied zijn ook inzetbaar voor andere problemen, zoals angst voor honden. Bij elke training wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit houdt in dat alles op jouw tempo gebeurt!

Waarom een training met honden?

Honden helpen je om te gaan met angsten, boosheid en onzekerheid. Hierbij maak ik altijd gebruik van de TOPDOG methode. Door met een hond te werken leer je veel over je eigen communiceren, je sociale vaardigheden, uitstraling en lichaamstaal. Kortom: een hond houdt je een spiegel voor. De trainingen zijn voor iedereen geschikt. Er wordt namelijk altijd rekening gehouden met de persoon in kwestie, oftewel: er wordt altijd een training op maat gegeven.

Social Dog

De inzetbaarheid van honden

Honden kunnen veel betekenen voor mensen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

Wanneer je mijn hulp inschakelt kun je vertrouwen op een persoonlijke begeleiding, professionaliteit en een scherpe prijs. Daarnaast werk ik altijd volgens de beroepscode voor maatschappelijk werkers.

Ik wil me aanmelden voor een training!

Sociale vaardigheden ontwikkelen? Kies voor een training van Social Dog. Het maakt niet uit waar je mee zit: wij helpen jou graag verder! Neem direct contact op, zodat we een afspraak kunnen plannen. Je kunt mij bereiken door te bellen naar 06-19600417 voor meer informatie.

Contact opnemen