TOPDOG Training

Margreet van Bladel heeft de organisatie Social Dog opgericht om trainingen te geven aan mensen met Weerbaarheidstraining Arnhembeperkte sociale vaardigheden, voor zowel kinderen als volwassenen.

Door middel van de TOPDOG training wordt er met behulp van honden een en topcoach weerbaarheid, sociale vaardigheden en communicatie trainingen gegeven. Heb jij of heeft jouw kind moeite met sociale vaardigheden of weerbaarheid en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

De TOPDOG methode

De TOPDOG training is de methode die Social Dog gebruikt bij alle trainingen. In 2007 won TOPDOG de landelijke methodiek-innovatieprijs in de Geestelijke Gezondheidszorg. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Dit is wat honden bij mensen kunnen doen:

Over Social Dog en Margreet van Bladel

Weerbaarheidstraining Arnhem

Na werkervaring als maatschappelijk werker ben ik mijn eigen onderneming begonnen, Social Dog. Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn liefde voor dieren en mijn passie voor de hulpverlening. Ik ben afgestudeerd als Maatschappelijk Werk en Dienstverlener. Na mijn studie heb ik een aantal jaren ervaring opgebouwd bij het Ministerie van Defensie.

Mijn honden Pluk en Louie helpen mij ontzettend goed bij het geven van de TOPDOG training. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen.

Afspraak maken met ons

Wil je graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met weerbaarheid of sociale vaardigheden? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een TOPDOG training.

Contact opnemen