Weerbaarheidstrainingen Arnhem

Heb jij of heeft jouw kind moeite met sociale weerbaarheid? Dat kan erg vervelend zijn in het dagelijkse leven. Weerbaarheidstraining Arnhem

Ik, Margreet van Bladel, geef trainingen met honden om de sociale weerbaarheid van kinderen en volwassenen te verbeteren. Deze weerbaarheidstrainingen geef ik onder andere in Arnhem. Geef het niet op, maar maak je sociale weerbaarheid en vaardigheden beter door middel van de trainingen van Social Dog.

De methode van TOPDOG

De TOPDOG methodiek is de methode die Social Dog gebruikt bij de weerbaarheidstrainingen in Arnhem. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Honden kunnen veel betekenen voor mensen:

Margreet van Bladel, Louie en Pluk

Weerbaarheidstraining Arnhem

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik vele jaren ervaring opgebouwd als maatschappelijk werker. Na deze jaren met ervaring heb ik mijn eigen onderneming opgericht, Social Dog. Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn passie voor dieren en mijn liefde voor de hulpverlening.

Mijn honden Louie en Pluk helpen mij ontzettend goed bij het geven van de weerbaarheidstrainingen in Arnhem. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen.

Kennis maken met ons

Wilt u graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met sociale weerbaarheid of sociale vaardigheden? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor de weerbaarheidstrainingen in onder andere Arnhem.

Contact opnemen