Weerbaarheidstraining Nijmegen

Social Dog is een organisatie die trainingen geeft in weerbaarheid, sociale trainingen en communicatie. Weerbaarheidstraining NijmegenDe trainingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, jongeren en volwassenen. Tijdens deze trainingen werk je samen met honden. In contact met de hond leer je heel veel over je (non-verbale) communicatie en wat jij uitstraalt naar anderen.

Tijdens de weerbaarheidstraining in Nijmegen leer je veel over hondentaal en ga je aan de hand van simpele oefeningen aan het werk met een gecertificeerde hond.

Margreet van Bladel en haar honden

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik vele jaren ervaring opgebouwd als maatschappelijk werker. Na deze jaren met ervaring heb ik mijn eigen onderneming opgericht, Social Dog. Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn liefde voor dieren en mijn passie voor de hulpverlening.

Mijn honden Louie en Pluk helpen mij ontzettend goed bij het geven van de weerbaarheidstraining in Nijmegen.
Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen prima overweg met gedragsproblemen of psychopathologie.

De methode van Social Dog

Weerbaarheidstraining Nijmegen

De TOPDOG methodiek is de methode die Social Dog gebruikt bij alle trainingen, dus ook de weerbaarheidstraining in Nijmegen. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. En waarom dan honden? Dat lees je hieronder:

Deelnemen aan de trainingen

Wil je graag deelnemen aan een training, omdat jij of jouw kind moeite heeft met sociale weerbaarheid of sociale vaardigheden? Meld je dan direct aan voor de weerbaarheidstraining in onder andere Nijmegen.

Contact opnemen