Weerbaarheidstraining Doetinchem

Social Dog is gespecialiseerd in het geven van trainingen aan mensen met beperkte sociale vaardigheden, Margreet van Bladelvoor zowel kinderen als volwassenen. De weerbaarheidstraining in Doetinchem wordt met behulp van honden en een topcoach gegeven. Heb jij of jouw kind moeite met sociale weerbaarheid? Neem dan contact met ons op om jezelf of jouw kind aan te melden voor een weerbaarheidstraining in Doetinchem.

Onze TOPDOG methode

De TOPDOG methodiek is de methode die Social Dog gebruikt, ook bij de weerbaarheidstraining in Doetinchem. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Wat honden bij mensen kunnen doen heb ik hieronder in een rijtje gezet:

Margreet van Bladel en haar honden

Social Dog

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik vele jaren ervaring opgebouwd als maatschappelijk werker bij verschillende soorten organisaties zoals, het Ministerie van Defensie. Na wat jaren ervaring ben ik mijn eigen onderneming begonnen, Social Dog. Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn passie voor dieren en mijn liefde voor de hulpverlening.

Mijn honden Pluk en Louie helpen mij ontzettend goed bij het geven van de weerbaarheidstraining in Doetinchem. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen.

Kennis maken met mij, Pluk en Louie

Wilt u graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met weerbaarheid of sociale vaardigheden? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een weerbaarheidstraining in Doetinchem.

Contact opnemen