Weerbaarheidstraining Arnhem

Heb jij of heeft jouw kind moeite met weerbaarheid zowel verbaal als non-verbaal? Margreet van BladelDan wordt het tijd dat je daar iets aan laat veranderen. Ik, Margreet van Bladel, geef trainingen met honden om de sociale weerbaarheid van kinderen en volwassenen te verbeteren. Deze weerbaarheidstraining geef ik onder andere in Arnhem. Geef niet op, maak jezelf weerbaar en meld je aan bij Social Dog.

Social Dog en haar trainingsstijl

De TOPDOG methodiek is de trainingsstijl van Social Dog. Ik gebruik deze stijl ook bij de weerbaarheidstraining in Arnhem. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Honden kunnen veel betekenen voor mensen:

Margreet van Bladel en haar honden: Louie en Pluk

Social Dog

Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn passie voor dieren en mijn liefde voor de hulpverlening. Mijn honden Louie en Pluk helpen mij ontzettend goed bij het geven van de weerbaarheidstraining in Arnhem. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen. Ook kunnen de honden prima overweg met gedragsproblemen of psychopathologie.

Kennis maken met mij en de honden

Wilt u graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met sociale weerbaarheid of andere sociale vaardigheden? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor de weerbaarheidstraining in onder andere Arnhem.

Contact opnemen