Weerbaarheidstraining Apeldoorn

Social Dog is gespecialiseerd in het geven van trainingen aan mensen met beperkte sociale vaardigheden, Margreet van Bladel voor zowel kinderen als volwassenen. In een aantal sessies leer je veel over hondentaal en ga je aan de hand van simpele oefeningen aan de slag met een getrainde hond. Je leert zo honden beter begrijpen, maar wat nog veel belangrijker is: je leert je zo te gedragen dat honden jou heel belangrijk gaan vinden en alles voor je willen doen! Deze weerbaarheidstraining wordt onder andere in Apeldoorn gegeven.

Over Margreet van Bladel

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en wat jaren werkervaring als maatschappelijk werker ben ik mijn eigen onderneming begonnen, Social Dog.

Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn passie voor dieren en mijn liefde voor de hulpverlening. Mijn honden Louie en Pluk helpen mij ontzettend goed bij het geven van de weerbaarheidstraining in Apeldoorn. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen. Ook kunnen de honden prima overweg met gedragsproblemen of psychopathologie.

Onze trainingsmethode

Social Dog

De TOPDOG methodiek is de trainingsstijl van Social Dog. Ik heb mijzelf laten opleiden tot een TOPDOG trainer en ik gebruik deze methode bij alle trainingen, ook bij de weerbaarheidstraining in Apeldoorn. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Honden kunnen veel betekenen voor mensen:

Aanmelden training

Werken aan je doelen met de hulp van een hond? Bel 06-19600417 voor meer informatie! Of meld je direct aan voor een weerbaarheidstraining in Apeldoorn.

Contact opnemen