Weerbaarheidstraining Amersfoort

Social Dog is gespecialiseerd in het geven van trainingen aan mensen met beperkte sociale vaardigheden, Margreet van Bladelvoor zowel kinderen als volwassenen. De weerbaarheidstraining in Amersfoort wordt met behulp van honden en een topcoach gegeven. Heb jij of heeft jouw kind moeite met sociale weerbaarheid? Geef niet op, maak jezelf weerbaar en meld je aan bij Social Dog.

De trainingsmethode van Social Dog

De TOPDOG methodiek is de trainingsstijl van Social Dog. Ik heb mijzelf laten opleiden tot een TOPDOG trainer en ik gebruik deze methode bij alle trainingen, ook bij de weerbaarheidstraining in Amersfoort. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Honden kunnen veel betekenen voor mensen:

Margreet van Bladel en haar honden

Social Dog

Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn passie voor dieren en mijn liefde voor de hulpverlening. Mijn honden Louie en Pluk helpen mij ontzettend goed bij het geven van de weerbaarheidstraining in Amersfoort. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen. Ook kunnen de honden prima overweg met gedragsproblemen of psychopathologie.

Afspraak maken met mij, Pluk en Louie

Wil je graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met weerbaarheid of sociale vaardigheden? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een weerbaarheidstraining in Amersfoort.

Contact opnemen