Sociale vaardigheidstraining Arnhem

Margreet van Bladel heeft de organisatie Social Dog opgericht om trainingen te geven aan mensen Margreet van Bladel met beperkte sociale vaardigheden, voor zowel kinderen als volwassenen. De sociale vaardigheidstraining in Arnhem wordt met behulp van honden en een topcoach gegeven. Heb jij of jouw kind moeite met sociale vaardigheden en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Margreet van Bladel en Social Dog

Na werkervaring als maatschappelijk werker ben ik mijn eigen onderneming begonnen, Social Dog. Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn liefde voor dieren en mijn passie voor de hulpverlening. Ik ben afgestudeerd als Maatschappelijk Werk en Dienstverlener. Na mijn studie heb ik een aantal jaren ervaring opgebouwd bij het Ministerie van Defensie.

Mijn honden Pluk en Louie helpen mij ontzettend goed bij het geven van de sociale vaardigheidstraining in Arnhem. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen.

Onze TOPDOG methode

Social Dog

De TOPDOG methodiek is de methode die Social Dog gebruikt, ook bij de sociale vaardigheidstraining in Arnhem. In 2007 won TOPDOG de landelijke methodiek-innovatieprijs in de Geestelijke Gezondheidszorg. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen. Dit is wat honden bij mensen kunnen doen:

Afspraak maken met mij, Pluk en Louie

Wilt u graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met weerbaarheid of sociale vaardigheden? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een sociale vaardigheidstraining in Arnhem.

Contact opnemen