Communicatie training Arnhem

Bij Social Dog ben jij aan het juiste adres als je op zoek bent naar een professionele Margreet van Bladel communicatie training in Arnhem. En dit is niet zomaar een communicatie training, dit is een training die gepaard gaat met honden. In de samenwerking met een hond kan een mens veel leren. In principe houdt de hond jou een spiegel voor, naar hoe jij je communicatief gedraagt. Social Dog is ook gericht op het verbeteren van weerbaarheid en sociale vaardigheden.

De psychosociale honden en Margreet

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en wat jaren werkervaring als maatschappelijk werker ben ik mijn eigen onderneming begonnen, Social Dog.

Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn passie voor dieren en mijn liefde voor de hulpverlening. Mijn honden Louie en Pluk helpen mij ontzettend goed bij het geven van de communicatie training in onder andere Arnhem. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen. Ook kunnen de honden prima overweg met gedragsproblemen of psychopathologie.

TOPDOG: trainingsmethode

Social Dog

De TOPDOG methodiek is de methode die Social Dog gebruikt bij alle trainingen, ook bij de communicatie training in Arnhem. In 2007 won TOPDOG de landelijke methodiek-innovatieprijs in de Geestelijke Gezondheidszorg. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen:

Afspraak maken met mij, Pluk en Louie

Wil je graag kennis maken met ons, omdat je moeite hebt met communiceren? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een communicatie training in onder andere Arnhem.

Contact opnemen