Communicatie training Amersfoort

Communiceren is een groot onderdeel van het menselijk leven, als je niet goed communiceert Weerbaarheidstraining Nijmegen wordt je daarop afgerekend. Daarom heb ik, Margreet van Bladel, de organisatie Social Dog opgericht. Om trainingen te geven aan mensen met beperkte communicatieve vaardigheden, voor zowel kinderen als volwassenen. De communicatie training in Amersfoort is er daar één van. Social Dog is ook gericht op het verbeteren van weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Social Dog en Margreet van Bladel

Na mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en wat jaren werkervaring als maatschappelijk werker ben ik mijn eigen onderneming begonnen, Social Dog. Het gebruik van honden in de hulpverlening is een combinatie van mijn liefde voor dieren en mijn passie voor de hulpverlening.

Met mijn honden Pluk en Louie geef ik de trainingen. Zij helpen mij onder andere ontzettend goed bij het geven van de communicatie training in Amersfoort. Zij zijn beide psychosociale hulphonden en kunnen perfect samenwerken met kinderen en volwassenen.

De TOPDOG trainingsstijl

Weerbaarheidstraining Nijmegen

De TOPDOG methodiek is de methode die Social Dog gebruikt bij alle trainingen, ook bij de communicatie training in Amersfoort. In 2007 won TOPDOG de landelijke methodiek-innovatieprijs in de Geestelijke Gezondheidszorg. Met deze methode worden honden ingezet in de hulpverlening aan mensen:

Afspraak maken met mij, Pluk en Louie

Wil je graag kennis maken met ons, omdat jij of jouw kind moeite heeft met communiceren? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een communicatie training in onder andere Amersfoort.

Contact opnemen